2 Тiгра сус3лысь

А з Буйволiхо чы бывсь ты?

І Чаша Амріты выпіта.
І нет больше відьмый. –
Ага! А пойды зробы
Ліпшэ шо у Тігріцы!

От мы пошлы туды.
І вжэ ж сілы йісты. –
А! то ты тут такый?!
А ну, убырайся зытіля!

Мы ласково смо3м на псішк.
Пытайімо, чы ты в умі хоть.
Бо еслі в секті якыйсь,
То й там знають жэ нішо.

Всегда, колы есця дэ дід,
Есця і, го, магіс3 ж!
І ты куды быз гостыньць.
Дай жэ хоть нішчым рублішка.

А мы но, хто заслужыв,
Тым ласку дарылы.
Бо знаімо про совмешчінь:
Огонь Зэмлю ж нішчыть.

Так було дажэ в Змійк:
Ну, й та шэ ж 7ка!
І з матыро пошуті
Хоте бы-к про тістко.

Но е шэ у нас і Землішк ,
Шо на собі жыныла!
О гэто 2 з 3!
О гэто Адінка!

Сплошная “практічность”!
Юмора й ны в горшці в Вальк: 
Так! А ты заробів ля мні
Гондычкы в Бычыхы жыты?

Ну-ка, йды носом рый хоть,
А подай ля тый більш сінця!
Но… раз тэбэ гналы німцы,
Підыш шукаты Учітеля.

С Празніком вас, душкы світлы!
Й хай будэ в7 ліпш.
Ны знайтэ оно боріння –
Ек на гору взыйдыш?


Рецензии