Полный абсурд. Greater absurdity

"There's no greater absurdity than taking everything seriously."

                Baltasar Graci;n 
                Philosopher 


"Нет большего абсурда, чем воспринимать всё серьезно."

                Бальтас;р Граси;н
                Философ


Рецензии