птичкою в неволе

ранней весною
над нами 
безмятежно небо
тревожные мысли
в душах?

-привет
мне уже
много
много лет
с утра уж
сердце колет

да и живу я
птичкою
в неволе

-нет мне
такой
не нужет
человек


Рецензии