Севодня денёчэк, згынь, самый найлiпш!

В Яновы мы уж всэ купыв

І вот мы тут натэ блін
А во шэ такый!
Ны хочыця гомняшый?
Бо еслі ты вэльмы нам
Якыйсь гражданін,
То мы уж вам всэ зробымо.

Мы тут к наівысшым бісь
Ажны абратілсь.
І тут воны зохмалысь.
Мы зарыкы выробым тобі паспортів
О гэтакых, довгынькых!

Ій от мы уш маімо відео-гільз
Цілую коробочку:
Ты цэный схотів самых ныц ны й крутых?
Ха-ха! Жыд розгоныця!

Севодня сказалы Васьц астрологы всі,
Шо высылысь оно уж да смійсь:
Усэ бо ж получыця в 1 прамо штых.
І навыть дісплей во ны вызвырыця.

...ах, дак гэто в Пінску ты шось зоружыв? -
Так, о, ровыр йіздыть сам!


Рецензии