Не навпаки

       "Я на правую руку надела.
        Перчатку с левой руки."
         А.Ахматова

Гуділи потяги по рейках.
Калюжі повнились дощем.
Хапав за серце дикий щем
В віднайдених життя рімейках.

Душа у темряві конала -
Вердикти виголосив крук.
І не було надійних рук,
А Бога я іще не знала.

Пливли копиці хмаровиння -
Було все вкрай не навпаки -
Пальчатку з лівою руки
Вдягла на праву з нетерпінням.

І танго на бандонеоні
Ледь тліло на пустім пероні.


Рецензии