За день, як ти прийшла до мене...

.....................................................коханій Жінці Поета 

Музика і виконання Юрія Вострова: 
https://youtu.be/S67s60tA_0U

Я не забуду, як в сірому холоді в осінь
дерева стояли на золоті  босі...
Як Небо замерзло в глибоких річках,
склом виткались зорі на білих стрічках…

За день, як прийшла ти на зустріч зі мною…

Я не забуду  самітність в холодному ліжку;
схлип заметілі за вікнами нишком;
як вітер скавчав у трубі димаря,
під скрип колискових хитань ліхтаря…

За день, як прийшла ти на зустріч зі мною…

Я не забуду  весняного вибуху грому;
пташини пісні після зливи потому;
як дощ монотонно вдень прозу читав,
а вітер з весною блакить римував...

За день, як прийшла ти на зустріч зі мною…

Я не забуду знемогу і пестощі літом;
як в ніч силует жінки вабив під миртом,
вдягнувшись  у Місячне Сяйво Небес
в прозорій хмаринці Майбутніх Чудес

в ту ніч, як прийшла ти на зустріч зі мною…

Я не забуду розлуку потому з тобою;
бездонний вир в небі з блакитною млою;
як краяло серце самотністю знов,
коли  день розлуки уранці прийшов,

щоб знову в ночі запалала  любов!


Рецензии