Праздник первой баразды ХъубяхIруми

Дерхъиб хъулла диаба!
Дила Усала шанти .
Дузахъес ва диркьахъес.
Датаба чарх арали.


Хъубзарла дерхъаб хъуми
ХIябкьярякьли духъули
БукIунна дерхъаб мазни .
КIилизанни думгули

УркIецIила маркали
Лерил ванзурби делкъаб
Адамтала хъулрагIиб .
Баракат имцIабикIаб


Рецензии