Тiгыр плачэ ж ажно быз жыдовскых

І мы тута а во антівіруснік гоп ш!
І, ага, всэ почті шо й готово ж.
Да но, бліндэр, ты шо, ведь война шэ ідёт.
І а вдруг ты запустыш шпіёна.

Вот кака демократь у жыда з-за бугра!
Ты іды дэ туда во в путёвых.
Ібо екся і каксь ты ны наш і в домашнь
Гонды во в рыловыцькых условьяхв.

І мы плачымо аж. Бо ж зашчытніка ма й
А ны екого ва у Котовскых.
Ну, бо віндовс-десятк прам подвержена жа
Всекым хы3м пудкопам грабовскых.

...вот зашчытнікы нашы шэ с вчора:
Ідуть собі дэся й ныскоро!


Рецензии