Перемога

Сім раз відміряй, а потім - ріж!
Слово, мов пташка, спіймать не вдасться.
В спину кохані встромляють ніж.
Не за горами,- під носом щастя.
Між аксіом там і тут ярлик.
Між теорем недосяжні піки.
В кожному серці Господній лик,
сім мільярдів Господніх ликів.
Віра без віри, самотній Бог
в творенні вищім журбу ховає.
Будьмо достойними, доки вдвох,
доки між нами брехні немає.
Без помилОк не бува шляхУ.
Після страждань визріває досвід.
Як не поборем в собі пиху,
ту, що нутрує наш розум досі,
втратим можливість завЕршить бій,
що нам тоді дарувати Богу?!
В хАосі втримай, коханий мій,
спільних духовних зусиль перемогу.


Рецензии