Костенко

Ваше ім‘я це Україна
Наші пращури герої
Тому залишилися вільні
А не поховані в бетоні

Ваше ім‘я це побратими
З великих справжніх хуторів
І йти дорогою з отими
Нам не потрібно бо це гріх

Ваші нащадки будуть світлом
Із нескінченного тепла
І керуватимуть цим світом
Аби продовжувать життя

Присвячується Ліні Костенко


Рецензии