О!! л..

и_А(!)___нну
- ПРО__С-сттаКУ___
Бы-л_ЛНУ!___жьжжэн
..- СЕ___рррый ВО!!____Л___л_к ,,
сььсиСтТРРА____а..ЛЁ!!____ннушшка,,
..к..лЛУБО!___К /-БЕз Тонннккай СьПИ!___ццы
..НаДЁ____Ж__жжнный ..гга-рб--буНО!!____К ,,
Л(ь)иГУ!___Шшшка -м_маСьтеРИ__ца
    ........иНА___..(т)чььче О__н
    - (?)
>> Дььди-(ь)СЕ_____р__рТ ..
                / кА__к ....
КО_..лла-БО___К /



Ф/п


Рецензии