Ким ти насправдi?

Ти мені снишся ночами , вважаєшся серед білого дня
Переховуюсь серед прохожих , намагаюсь уникнути з тобою розмову
Ховаю очі свої - не хочу більше бачити тебе
Чому я так поводжусь з тобою - як ти мене також уникала?
Ми більше уже не знайомі з тобою - розповідь наша досягла свого фіналу
Я закінчився -там де почався , ти почала і не кінчила досі
Скільки було у тебе партнерів , щоб разом заснули і прокинулись знову?
Скільки тобі дарували букетів - не просто аби переспати з тобою?
Про скільки тобі обіцянок казали , скільки із них вважається «правда»?
Скільком ти за безцінь душу продала , а кому ти відкрилась гола одразу?
Ким ти є - мрія чиясь , чи просто дорожня подруга?
Відкриваєш всі карти одразу , і з тобою - більше немає розмови
Чому так чиниш з собою - хто винний в такому житті?
Хтось твої коси ласкає , а хтось бажає притиснути до стінки тебе
Ти обирай - хто тобі друг , а хто вважається ворог?
З ким хочеш спати - роками , а з ким мрієш разом постаріти?
Невже можна було колись - тебе покохати і не могти жити без тебе?
А зараз «хто ти» для себе - ти відповідь дай спочатку собі


Рецензии