Тво кохання

Я розпалила у душі твоїй вогонь,
Так просто ти не зможеш погасити.
Я ніжністю торкнулася долонь,
Щоб у душі твоїй кохання розбудити.

Мені вдалось...і ти знов покохав,
В моїх очах ти рай побачив.
Та про кохання ти зовсім не кричав,
Хоть рвало воно душу твою добряче.

Коли закоханий, то серцю не накажеш,
Воно кіпить і випускає пар.
Здивована душа тобі розкаже,
Що так кохати- то є Божий дар.

В душі твоїй лишилось потаємне,
Без поцілунків не займане  кохання.
У темну ніч мовчання огорне,
Ти збережи тепло його останнє.

Я знаю ти гідно стерпиш муки,
Я твоя пам'ять..я дихання твоє.
Бо де кохання, там сльози є розлуки,
Тривога спокою нам жити не дає!!!


Рецензии