Щось крутить зорями навколо Землi

Щось крутить зорями навколо Землі
Лиш світяться його око чи очі
Видима тьма сміється з горизонтів
Типу зоряне світло атмосферою зішкреблось
Іншорідні тіні на фоні теміні
Там де сміються з наших горизонтів,
Свої - зв'язані в вузли чи порвані

#Вірші_Для_Останніх


Рецензии