Прышлы воны i пранiк в рот ш

І еслі нет у нас чево,
То это нажівное.
Бо ж, шо ты, е оно в ослов
Та карта, шо в Яновы.

І вот мы тут чево найшов:
Клеймо ж даж есця в повсців.
І робыть ваш відео-шоп
Нормальнынько завсёды.

Нікак я не пойму лішь то,
Счево так проісходіт,
Шо был доверчів гэтак Кот
Шэ дэсь назад 2 года.

У нас жэ столько мастеров,
Шо хоть грыбы ногоё.
Вот шушера й зашла в наш дом.
І выгонь дыч мытлоё.

Вот зарэ шо мы робым зном:
Компут жэ прам шэ ж новый!
Но всека нэчысьць гучыть, шоб
І мы булы на стрёме.


Рецензии