Весни уже ми дочекались

Весни уже ми дочекались
Та у душі все ж спокою немає
І, що нас жде попереду
Один лиш Бог це знає.

Але так хочеться торкнутися землі
Відчути те тепло, що від неї іде
І на душі вмить стане веселіше
То ж не потрібно думати про сумне

І якщо хочемо щоб життя було спокійним
Потрібно його просто впустити в душу
Бо, яке те буде без душі життя
Мабуть лише одне забуття.

Тож потрібно жити і бути задоволеним тим,
Що нам посилає Бог із небес
І бути завжди в єдності  з ним
І ніколи ні на що не жалітись.

18.03.2023


Рецензии