What are you feeling - it is important Что ты чувс

What are you feeling - it is important.

***
Give me water in the morning,
So I bathe myself completely.

Give me water in the day light,
So sun will never burn me.

Give me water in the evening,
So I rest myself with comfort.

Give me water - all I need it.
Simple water.

Что ты чувствуешь - это важно.

 ***
Подай мне воды утром
И я умою себя полностью.

Подай мне воды днём
И я никогда не получу ожогов от солнца.

Подай мне воды вечером
И это утешит меня.

Подай мне воды - это все что мне нужно.
Простой воды.


Рецензии