Страж бессонницы

      

Сей глаз Луны силён настолько –
В гипноз бросает душу, враз;
Бессонница обнимет стойко,
Плюс, звезды смотрят все на нас…
И даже котика взгляд в небо
Так захватил – впрямь не моргнёт,
В себя глаз втягивает смело
И как не хочь, а не уснешь…
18.03.2023 г.

    Сторож безсоння

Це око Місяця настільки
Гіпнотизує душу, враз
Та від безсоння це не ліки,
Бо  й зорі дивляться на нас…
І навіть котика це небо
Так захопило – не моргне,
Це око втягую у себе –
То ж як не хоч, а не заснеш…
18.03.2023р.


Рецензии