Багато рокив дружили ми з тобою

Багато років дружили ми з тобою
Думали, що будемо однією сім’єю.
Та це були тільки надії,
Бо не збулися наші мрії.

Порозкидала по світу всіх нас доля
Немов зернята , що сіються по полю.
Але ті зерна сходять всі весною
В людей це все є мрією одною.

Можливо знову вернеться кохання
Як сонце, що вертається щорання,
Як в небі вранішня зоря.
Немов весняна пісня солов’я.

15.03.2022


Рецензии