Храни мене, Боже

Нехай  збереже мене Бог Всемогутній
Від  клятої долі ,від лиха та друзів ,
З якими цей світ може стати паскудним :
Холодним ,жорстоким і підло -підступним .

Храни мене, Боже, храни мене, Рідний,
Від темряви   миру , огиди, жадоби :
Ти --Бог милосердний,Ти --Бог Всемогутній,
Єдиний і вічний Спаситель народів .

Прийми ,Дорогенький ,подяку  гарячу 
За те ,що родився від Духа  я знову ;
За те ,що я бачу,за те ,що я чую ;
За те ,що кохаю,радію ,сумую .

Прийми мою долю на символі віри ,
 Благаю ,пробач  всі до краплі   гріхи:
Тепер ,я інакше життя розумію ,
Бо поруч зі мною завжди  ідеш   Ти .

Коли буде горе, журба, або радість ,
Я буду з Тобою ,мій праведний Бог ;
А що можна ще в цьому  світі бажати,
Де люди розп'яли  жорстоко любов?!


Рецензии
Здравствуйте, Сергей! Спасибо за Вашу молитву в этом стихе, да и другие Ваши

стихи - достойные!
С уважением,

Валерий Лубенский   11.03.2024 14:22     Заявить о нарушении
Да будет Имя Бога благословенно.

Сергей Саранчев   07.04.2024 14:30   Заявить о нарушении