Молю, Господь...

І сльози радості, і все ж тривога є.
Молю, Господь, Ти змилуйся над нами
Та захисти Своїми небесами.
У Тебе завжди правда виграє.

У Тебе завжди милість і любов.
Молю Тебе, хай ангели прикриють.
Захисникам дарують Твої крила,
Щоб лиш живими повернулись знов.

Олена Самунь
13.11.2022


Рецензии