Краю м й

Не згорить ніколи , не потоне  ,
Не загине з ворогом в бою
Слава Україні, та народу
В променях блакитного дощу .

Я клянусь, вона не продається,
Як і любов у кожного в житті;
Любов завжди яскрава та велична --
Інакше не бува на цій  землі.

Слава ,наче  пісня солов'їна ,
Вічна на березі Дніпра --
Зараз вона біля мого тину
Тягнеться до сонця в небеса.

Рідний край  бажає людям миру
Від межі своеї до межі .
Краю мій --велика  Україна ,
Іншого такого не знайти !


Рецензии