Ти сьогоднi сама? Я приiду до тебе...

Ти сьогодні сама? Я приїду до тебе,
Щось візьму на канапки, і не переймайся,
Будем разом дивитись на зоряне небо
І мовчатимемо, тільки ти усміхайся,

Я ж не, справді, до тебе за зорями їду,
Їх і з мого вікна видно добре чимало,
Головне, щоб тебе було чутно і видно,
Головне, щоб під зорями ми обіймалась.

Пам'ятаєш, як ми в європейському місті
Роздивлялись великі планети яскраві,
Дві планети яскравих – як добрі дві вісті...
Ти сама? Я з канапками їду – став каву...


Рецензии