Добровольцям

Низький уклін вам, добровольці,
подяка, шана, слава, честь!
Великим людям, просто хлопцям,
жінкам, дівчатам… Це не лесть.

Життя не шкодували, силу
усьому світу довели.
Вітчизну ви грудьми закрили,
спасли народ від кабали!

І нині мерзнете в окопах,
на лезі бритви кожен час.
Полями і по мінних тропах –
у бій за кожного із нас!

Хвала вам воїни-солдати
усім: живим і хто поліг…
Усім, хто міг не воювати,
але зробить цього не зміг!

14.03.2023


Рецензии