Мрiю перемрiю

Мрію перемрію,  файли заблокую,
Все почну з початку -
День перефарбую
У блакитно-жовтий
З променями сонця.
А весна постука гілкою в віконце
І розвіє смуток березневим вітром,
Щоб новенькі мрії поскоріш розквітли.
Птаство квітню, травню заспіває славні -
Щезнуть негаразди свіжі і прадавні.
А спекотне літо довершить те діло,
Щоб у нових мріях серце не боліло...
Заблокую файли, день перефарбую
Мрію перемрію, біль пташкам згодую...
 


Рецензии
Під блакитним небом цьогоріч особливо буйно розквітнуть маки.

Иван Иванченко 2   16.03.2023 10:02     Заявить о нарушении
Мабуть так і буде.

Наталия Рыбальская   19.03.2023 16:15   Заявить о нарушении