Солодка

Відкрий-но оченята, солодка ти моя,
Аби тобі прокинутись,
Аби нам знов зустрінутись.
Відкрий-но оченята, солодка ти моя.

Відкрий води студеної солодке джерело,
Аби ми закохалися,
На все життя зосталися.
Вікдрий води студеної солодке джерело.

Ходімо прощаваться й солодко цілувать,
За хусткою на пристані
Долати вічні відстані.
Ходімо прощаваться й солодко цілувать.

Відкрий-но оченята, солодка ти моя,
Із сонечком прокинемся,
Із серденьком зустрінемся...
Відкрий-но оченята, солодка ти моя.


Рецензии