Мир прийшов

Прокидайтеся! Мир прийшов!
Прокидайтеся! Небо синє!
Чую я новину цю знов
Та від щастя ніщо не зупинить.

Прокидайтеся! Тиша вкруг!
Не літають навкруги дрони.
Ти — мій друг, він — також мій друг.
Простягнемо для світла долоні!

Прокидайтеся! Мить нова
Пролягає солодким, приємним.
Хай закрутиться голова:
Мир прийшов! Це тепер невід'ємно!

Олена Самунь
07.11.2022


Рецензии