Весна

В садочку ми розвісили шпаківні.
Тепер чекаємо для них гостей.
Чудові вийшли вони, гідні.
Шпаки несли щоб добрих нам вістей.

Хай з'являться в шпаківнях пташенята.
Була у них велика щоб сім'я.
Весна іде, піснями вся багата
І слухати люблю пісні ці я.

Розквітне сад рожевими квітками
То яблуні ростуть  в саду у нас
І бджоли загудуть над квіточками
І медом частуватимуть всіх нас.

Лунатимуть в садочку нашім співи.
Пташки співатимуть пісні весь час.
Про пташенят, про зорі, і про ниви
Про рідний край, про річку і про нас.

Хай в зоряному небі пісня ллється,
Посеред квіт лунатиме в саду.
Від щирої любові серце б'ється
Та чути: "Завтра знову я прийду!"


Рецензии