Весна прийшла до нас!

Зима в останнє землю покриває,
Мов каже: "Допобачення вам всім!
Та тане сніг. Струмочок вибігає
Весняну пісеньку співає він.

Дзвенять струмки веселі скрізь навколо,
Та гомонять сіреньки горобці.
Весна прийшла до нас! Пора чудова!
Хто перший ці слова приніс - борці

А по ночам романси заспівають
По всій окрузі кішечкам коти.
Та голосно виспівують, дерзають
Свою любов щоб кішкам довести.

Вже на деревах вішають шпаківні.
Робили їх гуртом в зимові дні.
І прилетять шпаки в домівки вільні
І заспівають нам свої пісні.


Рецензии