До Сина Божого...

До Сина Божого...

За небокраем зiйде святий хрест  небесный,
Вiн знов нам сяе з вишнiй висоти,
I щиру долю чисту вдалу i чудесну,
Дасть кожному щоб досягти мети!

Господь, я вiрю, Ти даруешь щиру Вдачу,
Насущний день Ти наш благословив,
Тобi своею нiжнiй вiрнiстю вiддячу,
I Ймення Твое славлю кожну мить.

Тобi - хвала, Царю, мiй сладiсний Iсусе,
Та слава не загубиться в вiках,
Ти - джерело добра! Я обiйду спокуси,
Узрiю сяйво Боже в небесах!

Восходить райдуга любовi i надii
Хай вiдкривае вiра всi шляхи,
I вiтер едностi з Гори Iсуса вiе,
Братам i сестрам, едним у Хрестi!

За небокраем всiх еднае щира вiра,
Що нас несе до Сонця i зiрок,
Щаслива Мить життя - то Боговi довiра,
Небесний Батько дав нам бажаний зорок.

Вiдкриються нам свiтлi сходинки небеснi,
Суть Iстини з вiдсутнiстю грiха,
Тi вiчнi цiнностi, що iз Христом воскресли,
Що нам несе Евангелия строка.

Як Вiфлieмська Зiрка хрест святий засяе,
I навiдь в темрявi вiдкрит для мене шлях,
Любовью щирою Ти душу обiймаешь,
Надii доброi в тiм вiдчуваю знак.

  *** Единственное, что на Украине осталось святое и неизменное, так это тема Бога. И пожалуй, самое время к Нему сейчас обратиться.

Это пришло сразу как песня с мотивом и словами. Жаль, что этого нельзя реализовать здесь.


Рецензии
Именно в Украине, среди этого массового умопомрачения, невидимо зреют Звёзды, которые, однажды вспыхнув, светом своим озарят Мироздание.
---

Валерий Ветер   31.08.2023 14:06     Заявить о нарушении
Доброго времени суток!

Благодарю!💞💗🙏

Наверное это и так.... Хотя, терпеть это умопомрачение уже просто невозможно.

Успехов Вам и Удачи!💞💗🌈🍀

Гиян Гиян   31.08.2023 14:48   Заявить о нарушении
"Претерпевший до конца, спасётся".

Валерий Ветер   31.08.2023 22:24   Заявить о нарушении