Чому мен завжди тебе замало

Чому мені тебе завжди замало,
Бракує слів і ласки і тепла.
Купатись в тобі як в росах трави,
Щоб на душі завжди цвіла весна.

Щоб спів птахів і запах квітів,
Душу до ниточки проймав.
Бо лише ти єдиний в світі,
Шаленно так мене кохав.

Чому мені тебе завжди замало,
І порожнеча окутала мій дім.
Без тебе день не день і ніч тривала,
І я по дому ходжу неначе тінь.

Роки біжать, а я все бачу погляд,
Такий далекий сповнений тепла.
Я задихаюсь, бо я трішки горда,
І не навчило дорожить  мене життя.

Я заблукала у думках коханий,
У вічність відійшли всі почуття.
Тому що мені тебе замало,
Бракує слів і ласки і тепла!!!


Рецензии