Радуйся, Царица Пресвятая!

Радуйся, Царица Пресвятая!
Помоги нам грешным, Заступись!
На Тебя с Любовью Уповаем!
Ты о нас пред Сыном Помолись!

Радуйся, Царица Преблагая!
Матерь Наша, Радуйся Всегда!
Помоги нам Дева, Всесвятая!
Радоваться жизни нам всегда!

Радуйся, Царица Пресвятая!
Укрепи нас в Вере, Помоги!
Просвети нас Сыном, Всесвятая!
Заступись пред Сыном и Спаси!


Рецензии