Тобi 16

Тобі 16… Ех, малий!.. Як дивно
спостерігати неба метушню,
спричинену розширенням меню
і згладжуванням крему, що не рівно

уклавсь на шоколадну суть десерту…
Тобі 16… Все летить вперед…
І цей політ нам з мамою, що мед,
бо живить дух і не дає померти…

Нехай там що, крокуй собі туди,
де вже немає місця для біди,
і відвертай для світу лихоліття,

а ми прикриєм спину, бо любов
батьків рятує душу знов і знов
від злих сердець лихого розмаїття…


Рецензии