Две беды человека. Twofold troubles of a man

"The trouble about man is twofold. He cannot learn truths which are too complicated; he forgets truths which are too simple."
                Rebecca West
                Author

"У человека две беды - он не может понять истины, которые слишком сложны, он забывает истины, которые слишком просты».
                Ребекка Уэст
                Автор


Рецензии