Ще трiшечки, й одягнемося в весну...

Ще трішечки, й одягнемося в вЕсну,
Ще трішечки, й розквітне все навколо,
Надії з гарним настроєм воскреснуть,
Залишимо зимовий холод голим.

Ще трішечки - й лани заколосяться,
Зеленим шовком вкриє все навкруги,
І посміхнеться сонце нам й земля вся...
І   розчиниться  в часі сум та туга.

Все буде гарно, вірмо, буде гарно!
Добро - воно таке, за зло сильніше!
Ми стільки раз тривожилися марно,
З собою наодинці в повній тиші...

Коли ми всі разом - то ми є сила
Жива, велика, справжня і потужна!
І за бажанням можем мати крила,
Летіти у думках, у мріях дружно.

А мрії мають здійснюватись здатність,
Тож мріємо разом усі про гарне,
Коли разом - то все, багатократно
Стає здійсненним... й те, що незвичайне!

Тож вірмо в Бога, в себе, у найкраще!
У те, що знов на серці стане тепло!
Відлигне від душі, те, що трима ще,
Відійде те, що в нас колись затерпло...

В минулому залишиться все горе,
Весна нас знову візьме у обійми,
І клопотів приємних буде море,
Коли ми разом, дружні - ми є сильні.

12.03.2023 г.


Рецензии