Не в р словам

Не вір словам, що більше не кохаю,
Бо в кожнім слові є правда і брехня.
Це все пиха і гордість моя грає,
Але я зовсім, зовсім не така.

Ти найдорожчий для мене є у світі,
До тебе тягнеться завжди моя душа.
Щоб були крила, то змогла б летіти,
І до нестями цілувать  твої уста.

А я шаленно по тобі так сумую,
Як ніжна квіточка по теплому дощу.
Що з моїм серцем я точно розумію,
Стаю сильнішою і через все пройду.

Мені б відчути сильні твої руки,
Бо ти мій світ..без тебе я не я.
Вночі і вдень молитись у розлуці,
Щоб ти повірив..я зовсім не така.

Життя давно моє змінилось,
В душі відкрилось ніжне джерело.
Пиха і гордість пішли на милість,
Серце пробачило все що було!!!


Рецензии