Земля моя

Навершя серед схилів обране за те
Що є суха трава й зелена взимку.
Над світом пломеніє Небо Золоте.
Ласують цапики ожинку.
Війни за горизонтом бахкають тривоги
Грозять знеслав'ям чи віщують перемоги.
Дев'ятий рік війна пече.
Богиня в Небо вказує мечем
Тримає щит Афіна, кличе в бій.
Немає сенсу не довіритися їй.
Пуйло-простак на русичів попер.
Як той Спартак підняв повстання йолопів-рабів
Кидає в м'ясорубку, у костер...
Додому втрапить повезе в мішках закляклих,
Без гробів... Де наші воїни стоять
Не відступаєм ні на ять
Вкраїну милу бережем
На мапі ріки мережею
Ліси і доли і поля...
Правічна тут Земля моя!
13 Січня 2023 Року


Рецензии