Березневий холод

Вчора день такий був теплий,
Ну справжнісінька весна!
Та подув буран стосилий,
Ніби знов прийшла зима!

Де романтика, де сонце?
Квітам холодно! Тремтять…
Сіре небо, наче сонне,
І пташки весь день мовчать…

Березневий день, а холод
Пробирає до кісток.
Хто безладдя це дозволив?
Хто весни зриває строк?

Відчуває день неласку,
Ностальгія заїда!
На душі й без того важко,
Вираз болю осіда…


Рецензии