Гьажи Давуд

 Дамах ийизва за Давудал,
Чаз гьамиша чир хьурай.
Чи кьегьал хва, чи Лезги.
Муьшкьуьрви Гьажи Давуд.

Женг ч!угуна ватан патал,
Лаш ягънава угърашриз.
Шагь-дагъларин уртах я вун,
Муьшкьуьрви Гьажи Давуд.

Ширван вуна хкажна вине,
Дедал хуьр,хьанва вине.
Лезгиярни,хкажна вине.
Муьшкьуьрви Гьажи Давуд.

Даях я вун,лезги чилин,
Тарих я вун, лезги чилин.
Пагьливан я, лезги халкьдин,
Муьшкьуьрви Гьажи Давуд.

Ширвандин вун пачагь хьана,
Лезгистандин хан хьана чи.
Мусурман дин, хкажна вине,
Муьшкьуьрви,Гьажи Давуд.

На Азадвал къазанмишна,
Чи гьуьрметлу Гьажи Давуд.
Ви къадимвал чи рик!ерай,
Гьич садрани акъатдай туш.
15.12.2022йис


Рецензии