Чому свободу нашу заривають у могилу

Чому свободу нашу заривають у могилу.
Тому, що сила наша їм не по плечу.
А так хотілось б усім нам мати крила,
Щоб всі могли сказати –  « Я лечу»

Але таке буває тільки у ві сні
І в мріях, що живуть у серці.
Та наша слава й сила вернеться колись
І ми відчуємо, що мрії всі збулись.

хай веселка надії променіє над нами
і небо озаряє своїми зірками.
А промені сонця душу зігрівають
І кожну годину її звеселяють.

Хай збудуться  наші мрії заповітні
Тоді і люди всі будуть привітні.
І не буде ні смутку , ні жалю
Дай Боже всім здоров’я , я молю.

6/03/2023


Рецензии