Be like a dream

Be like a dream
vivid and slow.
Swirling in colors,
As it continues to flow.

Be like a dream
Mild in growth.
Enriched with desires
Don't kiss on a go.

Be like a dream
Filled with passion and light.
Glow like a star
In the endless night.


Рецензии