Она неверна. It is wrong

"It doesn't matter how beautiful your theory is, it doesn't matter how smart you are. If it doesn't agree with experiment, it's wrong."
                Richard P. Feynman
                The scientist.

«Неважно, насколько прекрасна ваша теория, неважно, насколько вы умны. Если она не согласуется с экспериментом она неверна».
                Ричард П. Фейнман
                Учёный.


Рецензии