Честь

К бісу вас, біси, мені б цигарку...
хто зна' чи є вони Там, в Раю...
вітер холодний, ще й дощ - не парко.
Долю не зміниш ніяк свою.
Сталось, як мало. Не збрешеш смерті.
Честь через гени,- із роду в рід.
Ми, українці, завзяті й вперті  -
так колись вчив мене батьків дід.
От і прийшлась та наука в пору :
вільним родився, таким і вмру...
шкода, не видно, як падають зорі,
видно, я з ними сьогодні згорю.
"Слава Вкраїні" і пулі потОму
м'яко ввійшли у гарячу плоть...
Навоювався. Пора Додому.
А за спиною стоїть ГоспОдь.


Рецензии