З восьмим березня!

Голос лагідний, співочий,
Стан хвилюючий, дівочий,
Чорні брови, добрі очі –
все властивості жіночі!

Однак є одна турбота:
Жінка – це складна істота,
І підступна, і дбайлива,
І легка, і норовлива,
Ще багато протиріч – всі писав би цілу ніч!

Щоб здолати небезпеку, поки та від нас далека,
Щоб за будь-якої смути не підсипали отрути,
Щоб уникнути біди – ми прийшли до вас сюди,
Щоби вас переконати: з нами можна справу мати!
Хочем вас ушанувати і зі святом привітати!
І до того ж, побажати,
Щоби було безліч сонця біля вашого віконця,
Щоб лише весна і літо царювали вашим світом,
І емоцій гарних – море, і щоб оминуло горе;

Завтра, зараз, або вчора, знайте – ви для нас опора!
Ваша мудрість та наснага подолають нашу спрагу,
Змусять досягнути мрію і запалять в нас надію,
І посіють віру в нас, що здолаєм смутний час!
Отже, просим: будьте з нами!
З восьмим березня вас, дами!

06.03.2023


Рецензии