Superstition by Quincy Jones

Very superstitious, writings on the wall,
Very superstitious, ladders bout' to fall,
Thirteen month old baby, broke the lookin' glass,
Seven years of bad luck, the good things in your past.

When you believe in things that you don't understand,
Then we suffer,
Superstition ain't the way.

Very superstitious, wash your face and hands,
Rid me of the problems, do all that you can,
Keep me in a daydream, keep me goin' strong,
You don't want to save me, sad is my song.

When you believe in things you don't understand,
Then you suffer,
Superstition ain't the way, yeh, yeh.

Very superstitious, nothin' more to say,
Very superstitious, the devil's on his way,
Keep me in a daydream, keep me goin' strong,
You don't want to save me, sad is my song.

When you believe in things that you don't understand,
Then you suffer,
Superstition ain't the way, no, no, no.

Ужасы мерещатся от знаков на стене
И пройти под лестницей, большой охоты нет
Тринадцатимесячный шпингалет
Зерцало укокошил
Несчастных получи семь лет
И память лет хороших...

Когда ты доверяешь тому, что - не проверить
Тогда вот и страдай от всяких суеверий...

Ой, чёт суеверно - мой руки и лицо!
Он спасёт от скверны - меня, в конце концов
От  разного да прочего, в твердыню превратив
А коль спасти не  хочет ОН - хренов мой нарратив!

Когда ты доверяешь тому, что - не проверить
Тогда вот и страдай от всяких суеверий... 

Ой, чёт суеверно! Ну что опять  сказать?
Это всё наверно -= чертям расклад под стать!
От всякова от якова - внуши мне позитив
А коль  спасти не хочешь -  херов мой нарратив!

Когда ты доверяешь тому, что - не проверить
Тогда вот и страдай от всяких суеверий...


Рецензии