Виходу нема

Від хибних тріумфів стомилися ми,
Пізно вже, виходу нам не знайти.
Подивись, лягає пітьма,
Шляху назад вже нема!

Лють у очах наших червоним палає,
Час відповість: Виходу в нас тут немає!

І на світанку багнети прийшли,
Ворог в бою нас добряче провчив!
Залп вогню назустріч нам,
Час рішучий настав.

Лють у очах наших червоним палає,
Час відповість: Виходу в нас тут немає!

Зіткнулись в бою сім гарячих вітрів,
Тут кожен лягти у могилу хотів.
В груди б'є смертельний свинець,
Ось і все, розмові кінець!

Лють у очах наших червоним палає,
Час відповість: Виходу в нас тут немає!


Рецензии