Весна воскрешае

Весна воскрешає

З весни починається інше життя:
На перших листочках, на травах і квітах
Природа напише нові почуття,
Нові відкриття забуяють на вітах.

З весни починається річка бажань,
Нових сподівань відкривається море,
Душа відчуває приплив уповань
І лине у мріях у далі прозорі.

З весни починається творчості злет,
Рядки обнадійливі тішать і плани.
Втрачає значимість обмов хитросплет,
Стихають поразок отруйні вулкани…

Весна воскрешає надію й любов,
Наснагу дарує, здобутки і втіху.
І хочеться жити і вірити знов,
Назавжди забувши ворожу зловтіху.


Рецензии