Дега моз

Дега моз, дашо малх, хаза дахар...
Сирла долу х1ора де хьа йоьхь сибат гича,
Са туьйсу хьо кхачаре, дешнашна дарбане
Хьа вела къежаро г1айг1а а йиц йо.

Безамца къийса яла ца йуьта коьрто,
Гергарло хьоьца бен ца лоьха даго.
Сирла седарчи довлуш орцах,
Дегнех сан кхерсташ ю алу...

                Яхиханова Лимда Н.


Рецензии