Peugeot дiрявий

(фронтова швидка)
            ~
Слова та дії в нас не епатажні,
не показуха, не бравада - ні,
Бо ми й насправді сильні та відважні,
інакше неможливо на війні.

Із бою в бій... Поранені, забиті...
Для нас важливий кожен захисник,
ми боремось щоб зосталися жити, -
І це не статистичний показник

життя людські, - військових, чи цивільних
вивозим, ризикуючи, в авто,
червоний хрест - то ціль для божевільних,
та веземо. Якщо не ми, то хто?

Пежо дірявий, вітер в дірках свище,
та нам завжди з "водилою" везло;
ось і тепер «бабахнуло» десь вище,
ми ідемо усім смертям назло.
 
У нас вантаж «трьохсотий», напівсонний,
я розмовляти намагаюсь з ним,
щоб залишався час увесь притомним,
бо має шанс зостатись молодим
 
навік, про тих, хто десь чекають вдома,
брешу, що бій шалений майже  стих,
лиш не дивлюся в очі, чорна втома
чаїться в них та біль страшний застиг.

Пежо дірявий швидкість набирає...


Рецензии