И куды динэ звер новосця про конце,

Шо нас всих дэсь колысь ожыдають

Эх, а нам всё звонеть! Эх, а нас всё зудеть!
Новосця ж прм якысь сообщають.
Ибо раз мы родне, то уж будь на коне
Да быгом, дэ й уси шызы-пранцы.

Нидэ швораб издох. Нидэ шэ шось в колхозь.
И однэ ж одному довирають.
Не, звонытымо вси! Чы ты знаиш про псих,
Шо из комы сам выйшов внезапно зь.

От якый у нас грех: ны бырэ трубкы негр!
У ёго й и роботы нымае ж,
А но слухаты шлехт, шо с раньня на посцельц
Кофе з маслом типа но вмынають.

Да, ны снывсь кабынет, дэ ныма уж и крэсл.
Оно ключ од двырэй поламатый.
И ны выгнаты чэрть, шо збыраюця всэ
Да похвальвають Ваську щоразу:
Ой, ек ты влад сыграв мужа в свадьбы!..


Рецензии